Slide One

пиляна, колота та колото-пиляна

Slide One
Slide Two

Гранітні плити, пам'ятники, плитка

з різноманітних видів гранітів та лабрадоритів

Slide Two
Slide Three

Гранітні блоки

для подальшої обробки

Slide Three
previous arrow
next arrow

Сайт компанії Граніт-діабаз

Вироби з граніту з доставкою по Україні та закордон



Головна

Компанія “Діабаз” – виготовлення і реалізація бруківки у Львові та по всій Україні

Завдяки власним промисловим потужностям, сировинній базі компанія “Діабаз” відома на вітчизняному ринку ще з далекого 1993 року, як надійний постачальник граніту та широкого асортименту виробів із цього міцного та красивого природного матеріалу, що постійно оновлюється і розширюється. До переліку нашої продукції входять:

• фасади, сходи, балясини;
• підвіконня, стільниці, мийки, барні стійки;
• надгробні пам’ятники;
бруківка та камінь у слябах, тощо.

Крім того, “Діабаз” можна назвати найбільшим виробником бруківки в Україні. Досвід наших спеціалістів дозволяє нам виготовляти бруски з природного каменю різних форм, фактури та розмірів за доступними для жителів Житомира, Львова та інших регіонів цінами.

Бруківка тротуарна від “Діабаз”

Виготовлення бруківки є одним з пріоритетних напрямків діяльності нашої компанії. В першу чергу, це пов’язано з помітним попитом на цей будівельний матеріал. Виготовлена з каменю різних відтінків ця сировина – дуже популярна у Львові, Тернополі, Хмельницькому. Цей будматеріал широко застосовується в міському будівництві та благоустрої (для облаштування доріг, тротуарів, площ та скверів) завдяки унікальним властивостям природного каменя. Серед них слід відмітити:

• Технологічність (камінь легко і швидко укладається, є можливість демонтажу та повторної укладки);
• Економічність (практично не потребує ремонту, таке покриття з природного каменю суттєво дешевше, ніж асфальтне, бетонне та інші типи);
• Надійність та довговічність (висока стійкість каменя до стирання, механічних пошкоджень та кліматичних умов значно подовжує термін служби бруківки тротуарної);
• Екологічність (гранітні бруски не виділяють жодних випарів, не абсорбує бензин чи хімічні розчини, не вбирає вологу і шкодить природному водообміну);
• Естетичність (багата гама відтінків граніту та різноманітність фактур відкриває перед дизайнерами, архітекторами та будівельниками Івано-Франківська, Хмельницького і Рівного широкі можливості укладанні бруківки. В тому числі – викладання мозаїк та складних узорів).

Для створення надійних автошляхів, під’їзних доріжок та інших потреб ландшафтного дизайну компанія “Діабаз” виготовляє гранітні бруски різних видів:

• пиляні;
• колоті;
• колото-пиляні.

При потребі будматеріал піддається термічній обробці, що робить їхню поверхню шорсткою і зменшує ефект ковзання.

Варто відмітити, що цей будівельний матеріал прикрашав покриття вулиць великих та малих міст України, ще з давніх часів. Саме від тоді ця міцна та довговічна сировина вважалася ознакою традицій, надійності, респектабельності та процвітання. Сьогодні, з удосконаленням виробництва та розширенням можливостей обробки природного каменя, гранітна бруківка у Львові стала ще популярнішою.

Бруківка: ціна продукції

Виготовлена з якісного кольорового природного каменю бруківка, ціна якої приємно вразить кожного клієнта компанії “Діабаз”, стала невід’ємним елементом при оздобленні тротуарів, паркувань та скверів. Квадратний метр такого матеріалу обходиться покупцям дещо дорожче за бетонну плитку, однак експлуатаційні характеристики та довговічність граніту повністю покривають цю різницю.

Насьогодні, купити бруківку можна як оптом так і в роздріб, через наших представників. Ціна продукції формується в залежності від об’ємів поставки. Також, слід зауважити, що вартість визначається не тільки її надійністю, але й іншими характеристиками:

• якістю каменя;
• кольором та текстурою поверхні;
• зернистістю структури.

Як оформити замовлення бруківки по Україні із доставкою

Замовити бруківку у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернігові чи Луцьку, так само просто як і в Житомирі, де знаходяться виробничі потужності та власний кар’єр компанії “Діабаз”. Для цього достатньо звернутися до наших менеджерів, що оперативно приймуть замовлення на кам’яну бруківку. Причому купити можна як матеріал стандартних розмірів, так і виготовлену за ексклюзивним замовленням бруски різних форм та відтінків.

Значні об’єми виробництва дозволяють нам не тільки швидко і без жодних затримок доставити продукцію у будь-яке місто України і країни близького зарубіжжя, але й запропонувати нашим покупцям доступні ціни. Оперативність доставки та її висока якість продукції гарантується договором.


Замовити та купити гранитную брусчатку в Киеве можна за вказаним посиланням. У нас низькі ціни та висока якість власної продукції.

  • Багаторічна історія компанії та тисячі задоволених клієнтів говорять самі за себе
© 2024: Сайт компанії Граніт-діабаз